Online boekhouden met InvoiceHippo

Ja zeker! Ons chatteam zit tijdens kantooruren voor je klaar om je via de chat verder te helpen met al je vragen. Klik op het chat icoon onderin je scherm om direct een chat te starten.

Het mooie van online boekhouden is dat je geen programma’s hoeft te installeren. Je boekhouding is 24/7 bereikbaar, vanaf elke plek. Het enige dat je nodig hebt is een apparaat met een internet verbinding. InvoiceHippo werkt met elk besturingssysteem en op elke moderne browser.

Je kunt elke gewenste browser gebruiken voor InvoiceHippo. InvoiceHippo is ontwikkeld door ervaren ICT ontwikkelaars en werkt daarom zowel op alle moderne desktop browsers en mobiele browsers. We raden echter voor de gebruiksvriendelijkheid aan om InvoiceHippo niet kleiner te gebruiken dan op een tablet.

Online boekhouden met InvoiceHippo is zowel geschikt voor de (vaak) kleine boekhouding van ZZP’ers en het MKB als van grote bedrijven. Alle functionaliteiten van InvoiceHippo zijn samengesteld en gebouwd in samenwerking met accountantskantoren die alle functies uitgebreid gecontroleerd en getest hebben.

Dat kan zeker! InvoiceHippo werkt met sjablonen, zodat je out of the box al direct nette facturen kunt versturen. Maar InvoiceHippo heeft ook uitgebreide functionaliteiten om je huisstijl toe te kunnen voegen aan facturen en offertes. Zo is er de mogelijkheid om eigen logo’s toe te voegen, eigen lettertypen en kleuren. Daarnaast kun je ook een factuur of offerte zelf inrichten met achtergronden.

Absoluut! InvoiceHippo heeft de functionaliteit om een betalingscyclus in te voeren, zo kan InvoiceHippo automatisch een herinnering sturen op de door jou gekozen datum. Mocht er dan nog niet betaald zijn kun je InvoiceHippo automatisch een tweede betalingsherinnering laten sturen.

Ja, InvoiceHippo heeft de unieke functie dat je vanuit je eigen e-mailadres facturen kunt versturen. Standaart worden de facturen verstuurd vanuit InvoiceHippo zodat wij de ontvangst kunnen garanderen en monitoren, maar gebruik van je eigen e-mailadres is ook mogelijk.

Bankmutaties van elke bank zijn gemakkelijk te importeren zodat je alle gegevens uit je boekhouding kunt koppelen aan je bij- en afschrijvingen. InvoiceHippo kan zowel ‘camt.053’ als mt940 bestanden verwerken. Mocht je een privé betaalrekening van ING gebruiken kun je die ook importeren door middel van een csv bestand.

InvoiceHippo abonnementen

Je kunt alle boekhoud functies van InvoiceHippo 30 dagen uitproberen, volledig gratis. Na deze proefperiode gaat je abonement terug naar de gratis versie. Met de gratis versie kun je 3 facturen en 3 offertes per maand versturen. Je kunt je account op elk moment upgraden (en downgraden indien gewenst). Bekijk het volledige overzicht van prijzen hier.

Ja! Je kunt met een proefabonnement 30 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van online boekhouden. Daarna ga je terug naar het gratis account en kun je kiezen welk abonnement het best bij je past.

Je kunt je account op elk gewenst moment opzeggen of wijzigen. Dit kan door de knop bovenin beeld nadat je bent ingelogd. Hier kun je je account altijd wijzigen in de vorm die het best bij jou past.

AVG en veiligheid

Het gebruik van InvoiceHippo is 100% veilig, zowel in gebruik als het opslaan van gegevens. Inloggen gebeurd altijd via een SSL certificaat, waardoor je bovenin beeld het slotje te zien krijgt en de domeinnaam begint met HTTPS. Die S staat voor “Secured” en verzekert je ervan dat de informatie versleuteld verstuurd wordt. In de praktijk betekent dit dat enkel de verzender en de ontvanger de gegevens te zien krijgen en dat kwaadwillenden niet kunnen meekijken. Daarnaast heeft InvoiceHippo een 100% veiligheidsscore op internet.nl en andere audits.

De updates en het onderhoud aan onze servers wordt doorlopend gedaan door onze ervaren ICT specialisten. InvoiceHippo zelf krijgt ook regelmatig updates, we nemen hiermee alle feedback van klanten mee in de nieuwe versies. Heb jij iets nodig dat voor andere klanten ook interessant is, dan maken we die update en rollen we deze direct uit voor alle gebruikers.

Je gegevens staan opgeslagen in onze beveiligde database. De gegevens worden enkel gebruikt voor InvoiceHippo doeleinden. We gebruiken je gegevens uiteraard voor je account en om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen InvoiceHippo. Je krijgt een e-mail met de gegevens over verbeteringen en updates.

Als je proefaccount verloopt sturen we je een e-mail om te vragen naar je wensen wat betreft verlenging. Mocht je willen verlengen kun je direct verder waar je gebleven was. Mocht je besluiten toch niet verder te willen met je online boekhouding wordt je boekhouding voor de zekerheid 6 maanden bewaard. Na 6 maanden inactiviteit wordt je online boekhouding definitief verwijderd. Mocht je je boekhouding eerder verwijderd willen hebben kun je altijd contact met ons opnemen, dan zullen we je online boekhouding direct verwijderen.

We bewaren je boekhouding voor de zekerheid 6 maanden. Na 6 maanden inactiviteit wordt je online boekhouding definitief verwijderd. Mocht je je boekhouding eerder verwijderd willen hebben kun je altijd contact met ons opnemen, dan zullen we je online boekhouding direct verwijderen.

Accountants en administratie kantoren

Zeker, je accountant kan toegang krijgen tot jouw InvoiceHippo account en zo altijd real-time je online boekhouding bekijken. Zo is je accountant altijd op de hoogte van de actuele situatie en kun je gerichter advies krijgen van je accountant.

InvoiceHippo is ontwikkeld in samenwerking met accountants om er zeker van te zijn dat de online boekhouding volgens InvoiceHippo naadloos aansluit op de behoeften van accountants. We blijven InvoiceHippo doorontwikkelen en willen je graag uitdagen om InvoiceHippo eens uit te proberen! We hebben speciale regelingen voor accountants om het gebruik van InvoiceHippo zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Bekijk hier de prijzen, of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en een aanbod op maat.

Heb je een vraag?

  Kunnen we je verder helpen?

  Mocht je toch nog een vraag hebben kun je altijd contact met ons opnemen.
  Het team van InvoiceHippo staat voor je klaar.

  Forum

  Kijk voor hulp op ons forum.

  Bel de klantenservice

  Ons team helpt je graag verder!

  Chat

  Gebruik de chat voor hulp en ondersteuning.