Online boekhouden voor ondernemers

InvoiceHippo

InvoiceHippo is ontwikkeld vanuit ondernemers. Boekhouden moet snel, gemakkelijk en veilig zijn. Je hebt wel iets beters te doen!

Makkelijk boekhouden

InvoiceHippo heeft als doel de boekhouding van kleine bedrijven zo makkelijk mogelijk te maken zodat ondernemers kunnen ondernemen!

De nummer 1 in online boekhouden

De grootste zijn we niet, en dat willen we ook niet worden. We vinden het belangrijk dat InvoiceHippo aansluit bij de wensen en behoeften van ondernemers omtrent hun boekhouding. We maken gebruik van de nieuwste technieken om InvoiceHippo het meest handige, gebruiksvriendelijke en tijdbesparende boekhoud platform te maken. Daarnaast luisteren we naar de wensen van onze klanten en passen InvoiceHippo daar op aan.

Wat onze klanten zeggen

Klanttevredenheid is voor ons super belangrijk. We zijn dan ook vaak in gesprek met onze klanten over hun wensen, en dat werkt!
Lees hier de reacties van klanten!

Karel van Putten
ZZP'er
Ik was ontevreden over de bestaande pakketten en vond in InvoiceHippo een partij die naar mij luistert en ook écht nieuwe functionaliteit ingebouwd heeft omdat ik dat nodig had. Inmiddels zorgt dat er voor dat ik voor mijn boekhouding veel minder tijd kwijt ben en ik het abonnement dubbel en dwars terugverdien!
Sandra Banel
Verpleegkundige
Als palliatieve verpleegkundige richt ik mij niet primair op administratief werk. Ik vind het leuk om met mensen te werken en administratie is voor mij een noodzakelijk kwaad. Met InvoiceHippo is het voor mij eenvoudig om snel mijn administratie bij te werken. Vooral mijn klantbeheer en het facturen zijn zaken die ik veel naar tevredenheid gebruik.
0
Ideeën van klanten uitgewerkt
0
Veiligheidscertificaten
0
Facturen verstuurd
0 %
Tevreden klanten