“Oeps, vergeten te factureren!” Het komt helaas voor…
Categoriesnews

“Oeps, vergeten te factureren!” Het komt helaas voor…

Is het je ook wel eens overkomen? Dat je op hangende pootjes contact met je klant opnam en zo ongeveer zei: “Ja sorry ik ben per ongeluk vergeten om je een factuur te sturen?” Of was jij wellicht zelf die klant en had een leverancier voor jou een gelijksoortig bericht? Het leek ons interessant om eens verklaringen te zoeken waarom dat dit voorkomt, maar vooral ook wat dit voor de klantrelatie betekent.

Lees verder ““Oeps, vergeten te factureren!” Het komt helaas voor…”

Je bedrijf laten groeien? Zorg voor financieel inzicht
Categoriesnews

Je bedrijf laten groeien? Zorg voor actueel financieel inzicht

Financieel inzicht is voor veel ondernemers uitdagend. Dat komt bijvoorbeeld door extra werkdruk, het ontbreken van ervaren administratieve arbeidskrachten en wellicht ook door het gebruiken van onoverzichtelijke of onvolledige Excel-sheets in de boekhouding. Dan kunnen er zelfs fouten gemaakt worden. Waarom je financieel inzicht nodig hebt om je bedrijf te laten groeien? Naast ‘fouten voorkomen’ vonden we nog 5 redenen:

Lees verder “Je bedrijf laten groeien? Zorg voor actueel financieel inzicht”

5 tips voor ondernemers om financieel overzicht te houden
Categoriesnews

5 tips voor ondernemers om financieel overzicht te houden

Ondernemen is aanzienlijk duurder geworden. Gas- en energieprijzen, brandstofprijzen, arbeidskosten en grondstofprijzen nemen toe. Ook is er op veel plekken sprake van schaarste omdat wereldwijde toeleveringsketens vertragingen hebben opgelopen. Het betekent dat inzicht hebben in financiële cijfers nog belangrijker is geworden om grip te houden op de bedrijfsvoering. Daarom leek het ons een uitgelezen moment om deze 5 praktische tips te geven:
Lees verder “5 tips voor ondernemers om financieel overzicht te houden”

7 redenen waarom financieel inzicht voor zzp’ers een must is
Categoriesnews

7 redenen waarom financieel inzicht voor zzp’ers een must is

Ondernemen is voor veel zzp’ers interessanter dan (online) de boekhouding te doen. Tenzij je natuurlijk freelancer bent op het gebied van administratie. Financieel inzicht hebben, is echter voor iedere zzp’er of freelancer een must. We vonden 7 redenen waarom dat dit zo is en laten we eens beginnen met een hele aantrekkelijke reden: Lees verder “7 redenen waarom financieel inzicht voor zzp’ers een must is”

Online boekhoudplatform
Categoriesnieuwe ondernemers,  Starters

Blog: waar moet een factuur aan voldoen in 2021?

Als je je opdracht hebt afgerond, je dienst of product hebt geleverd wil je natuurlijk de rekening sturen; de factuur. Een factuur moet er duidelijk en overzichtelijk uitzien.Om de factuur er professioneel uit te laten zien kun je in InvoiceHippo je eigen huisstijl toevoegen aan de factuur. Wat is er nog meer nodig voor een goede factuur?

Lees verder “Blog: waar moet een factuur aan voldoen in 2021?”