Online boekhouden

InvoiceHippo is vernieuwd! InvoiceHippo maakt het gemakkelijk voor ZZP-ers en het MKB om met gemak facturen en offertes te versturen. Met ons nieuwe 2.0 platform is het nu nog gemakkelijker om je boekhouding online te doen!

Je kunt offertes en facturen maken, in je eigen huisstijl. Met onze nieuwe functie voor Word templates is je eigen huisstijl nog gemakkelijker te implementeren in de factuur opmaak. Je kunt natuurlijk ook 1 van onze vooraf gemaakte stijlen gebruiken. Doe gemakkelijk zelf je btw-aangifte, of laat deze controleren door je boekhouder.

Het was tijd voor een nieuw platform zodat je online boekhouding nog gemakkelijker is. Het platform is sneller, duidelijker en overzichtelijker. Je kunt in het nieuwe platform makkelijk een bankkoppeling maken zodat je daar direct je bonnetjes aan kunt koppelen. Deze kun je ook scannen zodat InvoiceHippo je bonnen snel leert kennen en ze zelf inboekt.

Zoals je al van ons gewend was staat het team van InvoiceHippo voor je klaar. Dus heb je vragen. is er iets onduidelijk of heb je een foutje ontdekt op InvoiceHippo dan horen we heel graag van je! Mis je iets om jouw boekhouding te kunnen doen, of mis je iets als boekhouder/accountant? Neem gerust contact op, dan kijken we of we de nieuwe functie voor je kunnen toevoegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *