Het ontstaan van InvoiceHippo

“Snel en gemakkelijk boekhouden voor ondernemers”, dat zou toch niet zo moeilijk moeten zijn…Alleen had ik die ervaring niet. Als ondernemer in de IT sector was ik, net als vele andere ondernemende mensen, op zoek naar een online systeem waarmee ik blij zou zijn om m’n financiële administratie te doen.

Mijn zoektocht

Een ZZP’er, of startende ondernemer, die gaat waarschijnlijk als eerste naar Google bij het zoeken naar een online boekhoudpakket. Ook ik koos online voor ‘Online boekhouden’. Al snel merkte ik dat daar een zeker risico aan zat. Mijn zoektocht leverde onder andere het volgende op:

  • Veel online boekhoudprogramma’s zijn saai.
  • De topmerken, die bovenaan Google verschijnen, die kan ik niet betalen.
  • In veel gevallen kan ik niet m’n eigen huisstijl blijven gebruiken.
  • Gemak is vaak ver te zoeken.
  • Voor aanvullende modules wordt veel geld gevraagd, goedkoop blijkt duurkoop te zijn.
  • De helpdesk is lang niet altijd bereikbaar.

Dat zijn dus redenen waarom InvoiceHippo ontstaan is; ik ging het zelf ontwerpen. Bovendien vind ik het als IT developer uitermate interessant om iets te bouwen waar mensen echt iets aan hebben. Dat kan alleen maar als je bereid bent om naar klantwensen te luisteren. Dat besloot ik te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld InvoiceHippo klanten die een koppeling willen hebben met een bepaalde webshop en in veel gevallen maken we dat dan, of zoeken we naar een alternatief. Ook hebben we er bewust voor gekozen dat je eigen huisstijl intact kan blijven, zodat je bijvoorbeeld je bestaande factuurtemplate in Microsoft Word gewoon in InvoiceHippo hebt. Wel zo gemakkelijk.

Word gratis ‘Proof-Hippo’

Zelf denk ik dat we een jong, fris en dynamisch online boekhoudprogramma hebben gemaakt. We hebben bijvoorbeeld veel tijd besteed aan ‘look and feel’ en User Experience (UX). Maar het gaat erom of jij, als ZZP’er, startende ondernemer of mkb’er dat ook vindt.

Daarom kan iedereen InvoiceHippo 30 dagen gratis gebruiken. Voor startende ondernemers, die korter dan een half jaar actief zijn, geldt zelfs 3 maanden gratis. ‘Proof-Hippo’ worden doe je door hier te klikken.

Ik ben benieuwd naar je feedback en sta altijd open voor verbeteringen.

InvoiceHippo, snel en gemakkelijk boekhouden voor ondernemers. Dat is de belofte.

Earl Sanches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *