Overweeg je een ander boekhoudpakket? Stap dan nu over!

Vreemd eigenlijk. Als ondernemers niet tevreden zijn met hun boekhoudpakket, dan ondernemen ze lang niet altijd actie: ze blijven er vaak mee doorwerken. Waarom dat zo is? Dat zullen we kort beschrijven. Maar wie mogelijke obstakels overwint doet wel met meer plezier zijn of haar eigen boekhouding. Heb je al langer het gevoel dat iets anders beter bij je zou passen, lees dan vooral door…

Obstakels om te overwinnen

Ja, je moet er even de tijd voor nemen, maar die tijd verdien je terug als je er gemak of eenvoud voor terugkrijgt. Oké, bestaande gegevens moeten overgezet worden. Meer inzicht krijgen in deze gegevens (grip en controle) kan echter het resultaat zijn van een nieuw boekhoudpakket. Het kan ook een mooi moment zijn om je administratie eens op te schonen en verouderde gegevens te verwijderen.

Kan ik functioneel tenminste hetzelfde als in mijn huidige pakket? Die vraag valt te onderzoeken en wie weet biedt aan ander boekhoudpakket zelfs meer. Iets waar je nog niet eerder aan gedacht had, maar wel van waarde is. Heb ik training nodig voor mijn nieuwe pakket? Alles wat nieuw is daar moet je aan wennen. Belangrijker is dat je persoonlijk geholpen wordt als er vragen zijn.

Wat zijn redenen om over te stappen naar een ander boekhoudpakket?

De redenen om over te stappen zijn natuurlijk per persoon of bedrijf verschillend, maar wellicht herken je jezelf In het volgende:

  • Je hebt het gevoel dat je werkt met een boekhoudsysteem waar veel te veel in zit wat je nooit gebruikt. Daarom voelt het als te duur of is dat ook echt zo.
  • Het huidige boekhoudprogramma is saai: je wordt er niet vrolijk van.
  • Je kunt je eigen huisstijl niet gebruiken omdat er vaste templates zijn.
  • Als je hulp nodig hebt is niemand bereikbaar of kennen ze je niet.
  • Er is geen sprake van gemak, wel van veel te veel onoverzichtelijke sub-velden.

Nu overstappen

Als je jezelf herkent in een of meerdere redenen, dan is het nu een mooi moment om over te stappen. Het is namelijk fijn om een nieuw jaar met een schone lei te beginnen. Bovendien blijken de laatste maanden van het jaar vaak geschikt om iets nieuws te overdenken: het is de tijd van bezinning, nadenken en vooruitkijken.

Bovendien kun je eenvoudig een vergelijking maken met je bestaande boekhoudpakket. Dat kan door InvoiceHippo 3 maanden dagen gratis te gebruiken. Klik daarvoor hier en test je nieuwe boekhoudpakket in december.

Tot slot verlenen we ook een overstapservice door je een persoonlijke online introductie te geven en je desgewenst te helpen bij het opzetten van een boekhouding in jouw eigen huisstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *