Online boekhouden

Je bent net gestart met je bedrijf, of misschien bestaat je bedrijf al een tijd, is jouw manier van factureren en boekhouden de meest efficiënte? We zien heel veel klanten voorbij komen die gebruik maken van Word, Exel of zelfs design programma’s om te factureren. Deze klanten zijn oprecht verbaasd als ze er achter komen hoe snel factureren kan gaan, en hoe makkelijk daarna bij te houden is wat de opbrengsten van het kwartaal zijn, welke facturen er nog niet betaald zijn etc. We hebben een aantal redenen om online te gaan boekhouden voor je op een rijtje gezet!

1. Je hebt meer tijd voor je bedrijf
Doordat het factureren, offereren en het overzicht houden op je betalingen nu veel sneller gaat heb jij meer tijd om te focussen op je bedrijf!

voordelen online boekhouden2. Je hebt beter inzicht in de financiën van je bedrijf 
Dankzij een duidelijk dashboard, koppelingen met je bankgegevens en informatie over openstaande facturen heb je direct inzicht in de financiele status van je bedrijf. Je weet in 1 oogopslag waar je actie op moet ondernemen, en herinneringen voor betalingen worden automatisch naar je klanten gestuurd.

3. Overal en altijd toegang tot je boekhouding
Onderweg nog even snel die factuur inzien? Direct een betaling nakijken? Geen probleem met online boekhouden, je kunt overal ter wereld 24/7 inloggen.

online boekhouden4. Verklein de kans op fouten
Veel ondernemers maken gebruik van exel voor bijvoorbeeld de btw berekening. Maar als er 1 foutje in de formule sluipt ga je de fout in. Dat is met online boekhouden verleden tijd!

bonnetjes boekhouding5. Je boekhouding altijd compleet
Iedereen kent het; bonnetje ligt nog in de auto, factuur ergens in de e-mail. Met online boekhouden maak je foto’s van je bonnen en kopel je ze aan je rekening.

backup boekhouding6. Veilig en geen backups meer nodig
Online boekhouden is 100% veilig en het is niet nodig om zelf backups te maken van je boekhouding. Alles is opgeslagen in de cloud, wel zo rustig.

boekhouden online7. Geen papierberg archiveren  
Het bewaren van je gegevens voor de belastingdienst is geen enkel probleem. Je kunt de diverse jaren boekhouding met gemak terugkijken.

btw aangifte doen8. Zelf je btw aangifte doen
Als je gebruik maakt van online boekhouden worden de cijfers voor je BTW aangifte automatisch ingevuld. Dit betekent dat je zelf je BTW aangifte kunt doen.

boekhoud kennis9. Geen boekhoudkennis nodig
Online boekhouden is letterlijk je assistent in de boekhouding. Doordat alle verplichte gegevens in het programma verwerkt zijn heb je geen kennis nodig van boekhouden om dit zelf te kunnen verzorgen.

kosten online boekhouden10. Lage maandelijkse kosten
Online boekhouden kan al vanaf € 7,50 per maand. Je kunt het online boekhouden natuurlijk een maand gratis uitproberen om te kijken of het bij je past.

infographic online boekhouden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *